Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΟΣΤΑ ΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΠΑΖΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ TO ΙSIS


Τα οστά του Αγίου έχουν ανακαλυφθεί ανάμεσα στα ερείπια ενός αρχαίου Μοναστηριού στη χριστιανική πόλη της al - Qaryatain , μετά της καταστροφή του Μοναστηριού από το ISIS την περασμένη Κυριακή .
Οι φωτογραφίες που ελήφθησαν από τα ερείπια της Μονής Mar Elian (Saint Julian) στο Αλ - Qaryatain φαίνεται να δείχνουν μια κατεστραμένη σαρκοφάγο που περιείχε ένα κρανίο και τα οστά .
 
Οι φωτογραφίες , έγραψε από το Channel 4 News ο ρεπόρτερ Lindsey Hilsum , δείχνουν τα οστά στο έδαφος εν μέσω ερειπίων . Υπήρχαν επίσης και άλλα οστά αποθηκευμένα σε χαρτόνι και πλαστικά κουτιά .
Τα υπολείμματα πιστεύεται ότι είναι από τον ομώνυμο Άγιο του Μοναστηριού , ο οποίος μαρτύρησε το 284 μ.Χ. για την άρνηση να αρνηθεί την πίστη του . Ο άγιος ,  σκοτώθηκε από τον πατέρα του , ο οποίος ήταν ένας Ρωμαίος αξιωματικός .
Το Μοναστήρι που με μπουλντόζες ισοπέδωσε το ISIS είναι περισσότερο από 1.500 ετών .
Σύμφωνα με τη Rossia Today ,  κάθε χριστιανικό σύμβολο μέσα στο μοναστήρι και η εκκλησία έχει καταστραφεί , και όλοι οι σταυροί έχουν αφαιρεθεί . 
Περιτριγυρισμένη από λόφους ,η πόλη αλ- Qaryatain είναι 100 χιλιόμετρα (60 μίλια) δυτικά της αρχαίας πόλης της Παλμύρας .