Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ:"ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙ"

siatistis paulos 1



Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ μίλησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος για το νομοσχέδιο της αλλαγής φύλου, εκδηλώνοντας τον φόβο του ότι επιχειρούμε να παγιδεύσουμε δεκαπεντάχρονα παιδιά.
«Δεν είναι απλά ότι επιμένουμε εμείς, πιστεύουμε ότι αυτό είναι το φυσικό και το λογικό, διότι όπως έχετε ακούσει αυτές τις ημέρες από πολλούς, θεωρείται ότι η κυβέρνηση βιάστηκε πάρα πολύ και ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που είναι αρκετά επιπόλαιο. Εγώ θα προσθέσω ότι είναι και λίγο επικίνδυνο διότι δεν είναι αυτό που είπε και χθες ο Πρωθυπουργός στη βουλή, ότι εμείς κάνουμε το συγκεκριμένο νομοσχέδιο για μία συγκεκριμένη ομάδα συνανθρώπων μας που πρέπει να την προστατεύσουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.
Σε άλλο σημείο ο κ. Παύλος τόνισε: «Εμένα μερικά τέτοια με σκανδαλίζουνε, όταν η Πολιτεία δεν κάνει τίποτα για μια τεράστια ομάδα η οποία καταστρέφεται και μιλάω για την προστασία των αγέννητων παιδιών, των παιδιών που υπάρχουν και δεν τα αφήνουμε να γεννηθούνε. Εγώ χρησιμοποιώ τα λόγια του Πρωθυπουργού για να πω, αφού λοιπόν κανείς δεν πρέπει να πετιέται στον Καιάδα πώς επιτρέπουν να πετιούνται χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο στον Καιάδα; (με τις αμβλώσεις)»
«Η δική μου αντίρρηση κυρίως αφορά στην ηλικία των 15 ετών, γιατί στην ηλικία των 15 ετών, στην τρέλα της εφηβείας γίνονται πάρα πολλά λάθη. Το δικαίωμα να λέμε τη γνώμη μας, γιατί εδώ βλέπω ότι μας το αμφισβητούν κιόλας, αυτή είναι μια νοοτροπία που δεν απέχει πολύ από τον φασισμό. Εμείς δεν νομοθετούμε και δεν διεκδικούμε μερίδος την εξουσία όπως κάποιοι συκοφαντώντας μας προσπαθούν να μας βγάλουν στο περιθώριο'» συμπλήρωσε ο Μητροπολίτης Σιατίστης.
''Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλοι αυτοί οι βουλευτές δεν καταλαβαίνουνε τον κίνδυνο στον οποίο θέτουν αυτά τα δεκαπεντάχρονα παιδιά, εγώ εκεί αγανακτώ. Με φοβίζει ότι επιχειρούμε να παγιδεύσουμε, κι αν ακόμα δεν είναι συνειδητή η προσπάθεια, δεκαπεντάχρονα παιδιά, αυτό με φοβίζει'' υπογράμμισε ο Σεβασμιώτατος.